REDAKTIONELLA MEDIER INTERNATIONELLT

by Magnus Enderstein - 08/06/2018 - 16:25

POWERED BY PUTGET SMART NEWS ™ AI-baserade artikelförslag

 

Här är omvärldsbevakning över vad som skrivs om olika politiska begrepp med relation till Sverige i engelskspråkig media världen över. Det ger en uppfattning om hur Sverige bilden ser ut i engelskspråkiga medier.

I detta fall använder vi så kallad scanning-metod dvs vi följer ett antal politiska ämnen som är relevanta för svensk politik i ett mycket stort antal internet baserade engelskspråkiga medier.

Det vi samlar in information om är:

Annie Lööf, Centre Party, Christian Democrat, Ebba Busch Thor, Green Party, Gustav Fridolin, Isabella Lövin, Jan Björklund, Jimmie Åkesson, Jonas Sjöstedt, Left Party Sweden, Liberal Party Sweden, Moderate Party, Political Leaders Sweden, Political Party Sweden, Social democratic party Sweden, Stefan Löfven, Sweden Democrats, Swedish elections, Swedish government, Swedish minister, Swedish opposition, Swedish parliament, Swedish policy, Swedish politician, Swedish politics, Swedish prime minister, Ulf Kristersson, Swedish elections, and various political topics in Sweden.

Resultatet blir ett stort antal artiklar varje dag. Dessa låter vi sedan vår AI baserade rekommendationsmotor hjälpa oss att göra ett relevant urval på.